Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z EuroCham Cambodia, European Chamber of Commerce in Korea - ECCK ter  South-East Asia IPR Helpdesk organizirata brezplačni seminar z naslovom »Priložnosti za slovenska podjetja v Južni Koreji in Kambodži«.
 
Seminar bo potekal v torek, 11. aprila 2017, z začetkom ob 9.00 uri, v Grand Hotelu Union Business (Miklošičeva 3, 1000 Ljubljana), v dvorani Iris.

Udeleženci seminarja bodo lahko vzpostavili osebni kontakt s strokovnjaki, zato bodo po zaključku seminarja organizirana vnaprej dogovorjena individualna srečanja s strokovnjaki EuroCham Cambodia, European Chamber of Commerce in Korea in South-East Asia IPR Helpdesk (opcija, vnaprej dogovorjena).

Vsa zainteresirana slovenska podjetja vabimo, da potrdite svojo udeležbo na seminarju preko spletne prijavnice (v angleškem jeziku) najkasneje do 9. aprila 2017. Prosimo, da v elektronski prijavnici posebej navedete, s katerim od strokovnjakov se želite srečati. Po uspešno opravljeni prijavi boste prejeli potrditev na vaš elektronski naslov.

Udeležba na seminarju je brezplačna!

Dodatne informacije: Mojca Bec Inkret, tel. 01 5309 811, e-mail: mojca.becinkret@spiritslovenia.si.

Več o seminarju lahko preberete TUKAJ.

Najbolj brano ta mesec