Ima vaša organizacija idejo za okoljsko rešitev?

Spoznajte LIFE, ki že 25 let namenja nepovratna sredstva organizacijam in podjetjem za projekte, ki prispevajo k trajnostnemu razvoju in podpirajo okoljevarstvene akcije.

Za njegovo implementacijo je odgovorna nacionalna kontaktna točka, locirana na Ministrstvu za okolje in prostor. Vse informacije najdete na spletni strani https://lifeslovenija.si/, kjer ste vabljeni k vpisu na portal za iskanje partnerjev in k prijavi na e-novice.

Ne pozabite, niste sami, nacionalna kontaktna točka za vas prireja različne dogodke in izobraževalne delavnice, na voljo pa so vam tudi preko naslova life.mop@gov.si in v obliki bilateralnih sestankov.

Prispevajte k lepšemu jutri, ker okolje potrebuje vaš LIFE.

Vabljeni tudi na mednarodno LIFE konferenco za mreženje »Okolje potrebuje LIFE tudi naslednjih 25 let«, ki bo potekala 25. maja v Hiši Evropske unije, v Ljubljani in 26. maja v Naravnem rezervatu Škocjanski zatok.

Konferenco organizira nacionalna kontaktna točka, locirana na Ministrstvu za okolje in prostor. Udeležba je brezplačna, prijava pa obvezna na tej povezavi. 

Najbolj brano ta mesec