SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju s Pariško zbornico za trgovino in industrijo - CCI Paris in Veleposlaništvom RS v Parizu ter ob finančni podpori Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo organizira B2B srečanja slovenskih prehrambenih podjetij s francoskimi kupci, distributerji, centralnimi nabavami za trgovine na drobno, specializiranimi trgovskimi verigami, veletrgovci, agenti ali uvozniki.

Tridnevni dogodek – B2B srečanja in predstavitve - bo predvidoma potekal med 15. in 17. novembrom v Parizu in je namenjen slovenskim podjetjem s področja prehrambene industrije (živila in pijače), ki želijo širiti in diverzificirati svoje poslovanje na francoskem trgu in iščejo poslovne partnerje na francoskem trgu.

Vsa zainteresirana slovenska podjetja vabimo, da potrdite svoj interes tako, da natančno izpolnite priložen vprašalnik (v angleškem jeziku) in vse rubrike v priloženem vprašalniku ter si s tem zagotovite možnost udeležbe na B2B srečanjih z zgoraj omenjenimi potencialnimi francoskimi partnerji.      
Pri izpolnjevanju vprašalnika bodite prosimo pozorni na vprašanje, ki se nanaša na željo za sestanek z izbranim francoskim podjetjem – navedite ime podjetja in ime osebe, če z njim razpolagate ter na PPT predstavitve ali e-katalog izdelkov.

Izpolnjen vprašalnik pošljite v skenirani obliki najkasneje do petka, 30. junija 2017 na email: gospodarske.delegacije@spiritslovenia.si. Prosimo vas, da upoštevate ta časovni okvir zaradi ustrezne priprave B2B srečanj in časa poletnih dopustov.

Več informacij najdete na povezavi: TUKAJ

Najbolj brano ta mesec