Zavod za turizem Ptuj pripravlja v sklopu razpisa »Javni razpis za dvig kompetenc vodilnih turističnih destinacij in razvoj turistične ponudbe v vodilnih turističnih destinacijah v letih 2020 in 2021 – prilagoditev javnega razpisa epidemiji covid-19« izobraževalne delavnica za turistične ponudnike.


Zaradi dodatnega zanimanja bodo organizirane dodatne delavnice iz področja KREIRANJA KAKOVOSTNIH VSEBIN NA DRUŽBENIH OMREŽJIH kot podpora učinkovitemu in kvalitetnemu predstavljanju turistične ponudbe.

9. 9. 2020 8:00-11:15 Kreiranje kakovostnih vsebin na družbenih omrežjih kot podpora učinkovitemu predstavljanju turistične ponudbe (NAPREDNI uporabniki FB) Ljudska univerza Ptuj, 
10. 9. 2020 8:00-11:15 Učinkovita komunikacija s strankami na družbenih omrežjih kot podpora učinkovitemu predstavljanju turistične ponudbe (NAPREDNI uporabniki FB) Ljudska univerza Ptuj 
14. 9. 2020 16:00-18:30 Kreiranje kakovostnih vsebin na družbenih omrežjih kot podpora učinkovitemu predstavljanju turistične ponudbe (ZAČETNI uporabniki FB) Restavracija PAN Ravno polje

Na delavnicah bo potekalo praktično delo, zato s seboj prinesite svoj prenosni računalnik in vnaprej pripravljene primer in vprašanja za predavatelja. 
 
 Na delavnice se prijavite do 31. 8. 2020. 


Komu so delavnice namenjene?

Delavnice so vsebinsko prilagojene ponudnikom turističnih storitev (nastanitve, gostinstvo, turistične atrakcije, vinarji, turistične kmetije,…), ki želijo nadgraditi svoje znanje na področju ustvarjanja turističnih doživetij ter njihovega predstavljanja skozi zgodbo. Prav tako so namenjene vsem, ki želijo slediti aktualnim komunikacijskim trendom v turizmu ter okrepiti konkurenčnost svoje ponudbe za domače in tuje goste.

Vabilo s vsebinskim programom in več informacij je tukaj.

Prijave se zbirajo na elektronski naslov: blazenka.gavez@visitptuj.eu do 31. 7. 2020.
Za posamezno destinacijo je na voljo predvidoma 10 mest. Prijave, ki bodo prispele po zapolnitvi mest, bomo  po vrstnem redu dodajali v skladu z razpoložljivimi zmožnostmi.


Najbolj brano ta mesec