Območna obrtno-podjetniška zbornica Maribor in Mariborska razvojna agencija organizirata kooperacijsko srečanje "MEET4BUSINESS MOS 2017", ki bo potekalo v torek, 12. septembra 2017, s pričetkom ob 13.00 uri, v Celju v okviru mariborskega dne na 50. Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti (MOS).

MOS spodbuja poslovni napredek in gospodarsko rast ter povezuje in razširja poslovanje v Sloveniji, na Balkanu, v Evropi in v svetu. Lansko leto je na MOS-u sodelovalo več kot 1500 razstavljavcev iz 35 držav, ogledalo pa si ga je več kot 124.000 obiskovalcev.

Kooperacijsko srečanje predstavlja edinstveno priložnost podjetjem, obrtnikom, organizacijam in zainteresiranim posameznikom za navezovanje stikov in izmenjavo izkušenj s potencialnimi poslovnimi partnerji iz Slovenije in Evropskih držav. Program je sestavljen tako, da na podlagi vnaprej izbranih srečanj omogoča podjetjem individualne sestanke s potencialnimi partnerji.

Tematska področja:
-          orodjarstvo,
-          predelava plastičnih mas,
-          servisne dejavnosti (klimatizacija, strojne in elektro instalacije),
-          tekstil in usnje,
-          grafična dejavnost,
-          gostinstvo in turizem.

Lokacija: Celje, Dečkova cesta 1, Celjski sejem (hala L1)

Registracija: http://meet4businessmos2017.talkb2b.net/

Dodatne informacije in prijava: Mariborska razvojna agencija, ga. Jolanda Damiš, tel.: 02/ 333-13-07, e-posta: jolanda.damis@mra.si.

Najbolj brano ta mesec