Obisk poslovne delegacije iz Srbije ob skupnem zasedanju vlad R Slovenije in R Srbije, ki bo v četrtek,  1. februarja  2018 (Dvorana A, Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana)

Ob priložnosti četrtega skupnega zasedanja vlad Republike Slovenije in Republike Srbije v Ljubljani 1. februarja 2018, organizira Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT, Ministrstvom za zunanje zadeve RS in Slovenskim poslovnim klubom Beograd sektorsko poslovno srečanje s srbskimi podjetji, ki bodo obiskala Slovenijo.

Organizirali bodo več-sektorski poslovni dogodek s poudarkom na okrepitvi sodelovanja in identifikaciji skupnih projektov in bilateralnimi poslovnimi srečanji (B2B) v dejavnostih:

-       digitalizacija gospodarstva in države,
-       okolje (identifikacija, priprava in sodelovanje na okoljskih projektih v Srbiji, prenos izkušenj),
-       turizem (identifikacija in oblikovanje turističnih produktov),
-       start–up okolje (priložnosti za povezovanje, skupne projekte in prenos izkušenj),
-       elektro in kovinska industrija (tudi obrambna industrija).

Izmenjava mnenj in predlogov ter srečanja in razgovori s srbskimi partnerji bodo potekali tako v okviru panelov kot tudi na neposrednih bilateralnih sestankih (B2B).

Udeležence poslovnega foruma bosta nagovorila predsednika vlad Miro Cerar in Ana Brnabić. Zagotovljena je udeležba ključnih ministrov na obeh straneh.

Več informacij o dogodku najdete TUKAJ.

Najbolj brano ta mesec