V Hotelu Mitra na Ptuju (Prešernova 6, Ptuj) bo v soboto 1.10.2022 ob 10. uri potekalo srečanje z razvojnimi investitorji in pobudniki novih načinov družbenega in ekonomskega razvoja lokalnih skupnosti, naložb in podjetništva iz Nemčije in Švice. 

Miha Pogačnik je idejni nosilec projekta »Terra Parzival«, vrhunski violinist in kulturni ambasador Republike Slovenije bo na srečanju skupaj z gosti spregovorili o možnostih sodelovanja in nadgradnje sodelovanja pri postavljanju skupnega projekta občin na območju Slovenske Štajerske »Dežela Parzivala« / »Terra Parzival«, tako na področju turizma kot na podjetniškem in širšem razvojnem področju.

Gostje prinašajo konkretne predloge, ideje in pobude o sodelovanju in bodo delili tudi svoje izkušnje iz zahodne Evrope v razvoju lokalnih skupnosti in podjetniških idej tako na področju razvoja podjetništva, stanovanjskih projektov, varstva starejših, vrtcev, šol, ipd.  Na pogovor so vabljeni zainteresirani župani ali njihovi sodelavci iz območja Slovenske Štajerske in podjetniki iz našega območja, start up in mladi podjetniki, kmetije, ki iščejo ideje in priložnosti za aktivni in sodobni razvoj svojih dejavnosti. 

Več informacij o dogodku je dostopno pri gostitelju srečanja Peteru Vesenjak, Hosting d.o.o.




Najbolj brano ta mesec