Dragi socialni podjetniki, 
zadružniki, posamezniki in organizacije, 
ki delujete na področju socialne ekonomije ali pomembno prispevate k njenem razvoju.


Vabimo vas  k sodelovanju na natečaju 

Naj socialno podjetje ali zadruga 2020 in 
Naj podpornik/-ica socialne ekonomije 2020 v Podravju, 

ki ga že drugo leto razpisujemo v okviru projekta Aktivno in povezano za nova delovna mesta in vključujočo družbo -  SocioLab. 
 
Namen natečaja je predstaviti primere dobre prakse širši javnosti in pridobiti zanimanje medijev ter tako dvigniti prepoznavnost akterjev ter sektorja socialne ekonomije na splošno. S podelitvijo priznanj pa vam, aktivnim posameznikom in skupinam,  želimo pokazati, da prepoznavamo vaše delo in trud kot pomembno ter cenimo vašo prizadevnost za pozitivne spremembe.
 
Slavnostna podelitev priznanj bo potekala 17. septembra 2020 v čudovitem ambientu Dominikanskega samostana na Ptuju, v okviru zaključne konference projekta 2SoKrog - Socialna aktivacija za zagotavljanje zdravega, varnega in dostopnejšega čezmejnega območja. Za sodelovanje smo se odločili, saj v projektu sodelujeta tako projektni partner ZRS Bistra Ptuj kot tudi lanski prejemnik naziva Naj socialno podjetje 2019 – Center ponovne uporabe Ormož. 
V veliko čast in veselje nam je, da bo tudi letos, priznanji za častni naziv Naj socialno podjetje ali zadrugo in Naj podpornik socialne ekonomije podelili častni pokrovitelj dogodka, varuh človekovih pravic, Peter Svetina. Dogodek bo odlična priložnost za druženje in mreženje z udeleženci, podporniki, mediji, zainteresirano in strokovno javnostjo.

Prijava
Predloge bo ocenjevala tričlanska strokovna komisija po spodaj navedenih merilih izbora. 

Rok prijave je torek, 1. 9. 2020. Prijavnica za posamezen sklop (v prilogi) se odda v elektronski obliki na info@sociolab.si ali v fizični obliki na stično točko.

Dodatne informacije

Za več informacij ali pomoč pri oddaji prijave se lahko obrnete na stično točko PRJ Halo, Cirkulane 56, 2282 Cirkulane, telefon 02 795 32 00 ali preko elektronske pošte na sociolab@halo.si.


Prijavni obrazci:


Več o samem projektu Sociolab pa lahko najdete TUKAJ.


Najbolj brano ta mesec